Naar de top in Rotterdam!

Naar de top in Rotterdam!

Maar jouw onderneming kan alleen groeien wanneer je voldoende met iedereen communiceert die jou helpt je droom waar te maken. Ga dus af en toe even vergaderen, het liefst buiten kantoor.

 

Waarom niet gewoon in je eigen pand? Nou, een verandering van omgeving kan je nieuwe inzichten en inspiratie bieden. Bovendien kan zo’n andere plek ook heel goed werken voor mensen die misschien van buiten moeten komen. Van buiten jouw onderneming, bedoelen we. Of zelfs buiten de stad! Misschien doen er namelijk wel andere mensen mee aan de vergadering, zoals klanten of leveranciers. In dat geval moet je wel een keuze maken uit alle mogelijke vergaderlocaties in Rotterdam die lekker centraal ligt. En er zijn nog een heleboel andere voorwaarden waar die aan moet voldoen!

 

Welke zijn dat dan? Dat leggen we je hieronder uit. Lees dus snel verder!

Aangename omgeving

Natuurlijk huur je niet een of ander vervallen krot af, waarvan je bang wordt dat het instort door er alleen maar naar te kijken. Nee, het liefste kies je een inspirerende omgeving waar een gebouw staat dat prettig is om naar te kijken. En waar je dus naar binnen wandelt, met je gezelschap, om te gaan vergaderen. Hoe mooier de directe omgeving en het interieur, hoe hoger de kans dat jullie extra gemotiveerd zijn om aan de vergadering deel te nemen. Zorg wel dat wanden, vloerbedekkingen en andere decoraties niet te druk zijn, opdat ze af kunnen leiden van de vergadering.

Plek voor iedereen

Uiteraard moet de zaal die je uitkiest uiteraard groot genoeg zijn voor iedereen met wie je wilt gaan vergaderen. Zorg dus dat je het exacte aantal mensen weet- houd rekening met afzeggingen – en zoek de ruimte hierop uit. Kijk goed naar de indeling van meubels en pas die eventueel aan zodat iedereen op een manier kan zitten zodat hij of zij zich een gewaardeerd lid van het gezelschap voelt. Dat is belangrijker dan je wellicht denkt!

De kaart lezen

Het kan zijn dat niet iedereen die aan de vergadering gaat deelnemen even thuis is in Rotterdam als jij. Misschien ben je dat zelf ook niet eens! Daarom is een uitgebreide routebeschrijving inclusief plattegrond van het pand wel handig. Zo weet iedereen waar hij of zij moet zijn.Voeg ook haltes, stations en parkeerplaatsen aan deze handige gids toe.

Apparatuur

Met behulp van een beamer, projectiescherm, laptop, speakers en microfoon wordt jouw verhaal wellicht een stuk duidelijker. Neem die dus mee vanaf kantoor of gebruik de faciliteiten die beschikbaar zijn op locatie! Doe dus navraag, anders sjouw je voor niks al die bagage mee.

Catering

Houd alle aandacht bij de vergadering door ervoor te zorgen dat niemand lijdt aan honger of dorst. Organiseer een lekkere lunch en bied ook tussendoor de ruimte om water, koffie, thee, sap, broodjes en andere lekkernijen te nuttigen. Dat zullen alle deelnemers erg weten te waarderen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *