Op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast

Op zoek naar de beste Amerikaanse koelkast

Er zijn veel verschillende Amerikaanse koelkasten op de markt. Maar wat is nou de beste? Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het bepalen van de kwaliteit van dit type ijskast. Ten eerste is dat het energieverbruik. Verder kun je letten op het geproduceerde geluidsniveau, het design, de extra functionaliteiten, de indeling en de prijs. Ook kun je letten op het merk. Als je kijkt naar de verschillende lijstjes die circuleren op internet waarin verschillende modellen met elkaar worden vergeleken zul je zien dat bekende merken als LG en Samsung eigenlijk altijd in de top 3 staan. Hoewel een aantal van de bovengenoemde punten natuurlijk een persoonlijke voorkeur is, kunnen deze aspecten je wel helpen bij het bepalen van welke Amerikaanse koelkast het beste past bij jouw wensen.

 

Energieverbruik

Alle huishoudelijke apparatuur heeft een energielabel dat aangeeft hoeveel energie het apparaat gebruikt. Zo ook voor deze ijskasten. Je kiest het best voor een A-label koelkast. De meest energiezuinige modellen hebben een A+++ label. Het energieverbruik van een model met dit label is bijna twee keer zo laag als het energieverbruik van een A+ gelabelde koelkast.

Geluidsniveau

Naast het energieverbruik geeft het energielabel ook het geproduceerde geluidsniveau aan. Hoe hoger dit is, hoe meer rumoer je koelkast zal maken.

Design

Dat is een nogal persoonlijk aspect. Sommige mensen houden van de strakke metal modellen, terwijl anderen juist op zoek gaan naar een specifieke uitvoering met gekleurde deuren.

 

Extra functies en indeling

Ben je geïnteresseerd in een dispenser voor crushed ijs, ijsblokjes en gekoeld water? Wil je dat je koelkast automatisch ontdooid wordt? Wil je via je mobiele telefoon de temperatuur kunnen instellen en via een ingebouwde webcam zien wat er nog in de koelkast staat? Moeten de plateau’s verzet kunnen worden? Moeten er aparte vakken zijn met een eigen temperatuurregeling?

 

Prijs

Over het algemeen denkt men dat Amerikaanse koelkasten duur zijn. Maar de duurste uitvoering is niet per definitie de beste. Er zijn al goede modellen vanaf ongeveer 800 euro te verkrijgen.

 

Bron: www.koelkastaanbiedingen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *