Geef elkaar het woord in Nijmegen

Geef elkaar het woord in Nijmegen

Hartje Gelderland is de perfecte plek om te vergaderen. Ook wanneer het niet je thuishaven is, kun je er prima terecht om alle koppen dezelfde kant op te steken.

 

Zolang ze dat al niet zijn, natuurlijk. Het is wel heel belangrijk dat je daar zeker van bent. Dus is de benen strekken en even van omgeving verandering heel goed om iedereen vervuld met inspiratie weer aan de slag te laten gaan, nadat er van alles besproken is en knopen werden doorgehakt. Om dat voor elkaar te krijgen is het wel heel belangrijk dat je een keuze maakt uit de vele vergaderlocaties in Nijmegen waar je een selectie uit mag maken. Iedere plek heeft zo z’n voors en z’n tegens. Hoe weet jij nou wat het beste bij jullie past? Baseer je in ieder geval op de volgende criteria.

Geïnspireerd door de omgeving

Iedereen die aankomt bij het pand waar jullie mekaar zullen treffen, hoort al vervuld te zijn van inspiratie bij het betreden van het gebouw. En die stemming mag absoluut niet omslaan zodra iemand eenmaal binnen is. Nee, die moet dan juist versterkt worden! Zorg dus voor een prettige zaal die uitstekend verlicht is en het liefst ook een aangenaam uitzicht te bieden heeft. Natuurlijk mag dat niet te veel afleiden – evenals het behang en de vloerbedekking en andere decoraties – maar die prettige sfeer zal uiteindelijk je vergadering in de juiste richting sturen. Je zult het zien!

Om je kont te kunnen keren…

…moet je een zaal kiezen die ruimte biedt voor iedereen. Voldoende stoelen, tafels en ruimte om vrij te kunnen bewegen. Misschien is dat een no-brainer, dankzij een lange tafel of een gigantisch oppervlak. Maar de zaal moet ook weer niet te groot zijn. Zolang jullie mekaar maar goed kunnen verstaan en niet te opgepropt zitten. Pas eventueel de opstelling van het meubilair aan jullie wensen aan.

Waar precies?

Exact op de plek die de duidelijke routebeschrijving aanwijst. Want niet iedereen is misschien even bekend in Nijmegen, ook al is het je thuisstad. Misschien komen er wel mensen van buiten of zijn ze er net naartoe verhuisd. Dus is het wel zo fijn dat jij er zeker van mag zijn dat iedereen op basis van jouw instructies veilig en wel – en op tijd! – op de plek van bestemming aankomt.

Digitaal

Beelden en geluiden versterken jouw gedeelte van het gezamenlijk besproken en vertelde verhaal in een vergadering. Schroom dan ook niet om laptops, beamers, microfoons, speakers en projectieschermen in te zetten. Doe wel navraag of dat alles op locatie aanwezig is, zodat je niet onnodig spullen mee hoef te sjouwen.

Catering

Honger en dorst hebben geen plaats tijdens een vergadering. Verzorg daarom koffie, thee, sap, water en ander drinken, evenals broodjes en andere lekkernijen tussendoor. Misschien wel in de vorm van een uitgebreide lunch, zodat iedereen zijn of haar focus er perfect bij weet te houden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *