Wat zijn de drie voordelen van de magento 2 oplossing?

Wat zijn de drie voordelen van de magento 2 oplossing?

Magento 2 is dé oplossing voor Nederlandse webshop-eigenaren. Het is de nieuwste versie van het Shapedframe e-commerce platform Magento. De ondernemers die al bekend zijn met Magento weten al hoe krachtig het is, maar met de komst van de krachtige Magento 2 oplossing komen er alleen nog maar veel meer voordelen bij kijken. Ben je benieuwd wat deze voordelen precies zijn? Kom er hier achter!

 

De optimale shopervaring

Als eigenaar van een webshop is het cruciaal om het gedrag van online shoppers zo goed mogelijk in de gaten te houden. Zelfs het letten op de kleinste dingen kan al een groot verschil maken en potentiële klanten werven. De laadtijd van een website is voor veel shoppers al bepalend of ze op de website blijven of sneller wegklikken. Wanneer het laden te lang duurt, is de kans groot dat je klanten kwijt bent. De krachtige Magento 2 oplossing zorgt ervoor dat de laadtijd zo kort mogelijk is. Daarnaast zijn er nog veel meer SEO mogelijkheden die kunnen zorgen voor een hogere ranking in Google. Shapedframe e-commerce kan dit allemaal voor je waarmaken. 

 

Hogere omzet & snellere ontwikkeling 

Iets waar Shapedframe e-commerce ook voor kan zorgen is een hogere conversie én een hogere omzet. De krachtige Magento 2 oplossing bevat een duidelijke en snelle checkout, een goede weergave van jouw webshop en is mobielvriendelijk. Dit zullen klanten erg waarderen en vinden deze kwaliteiten dan ook heel belangrijk in een webshop. Na een fijne ervaring met jouw site zullen deze klanten ongetwijfeld vaker wat bestellen. Daarnaast biedt Magento Commerce ook een uitgebreide set aan van B2B functionaliteiten, waaronder quick offer, specifieke klanten prijzen en offertebeheer. Ook zal je bij Magento 2 al snel merken dat het systeem een stuk fijner is gemaakt voor de beheerder. De key-users hebben veel meer macht teruggekregen. Natuurlijk is er ook aan de developers gedacht. Vooral de architectuur van Magento 2 is verbeterd. Dit maakt het veel makkelijker voor ontwikkelaars om veel efficiënter oplossingen te bouwen en te integreren. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *